3.13. Leike

Kuva 16.19. Muokkaa valikon Leike alivalikko.

”Muokkaa” valikon ”Leike” alivalikko.

Tämän alivalikon komennot operoivat nimetyissä leikeissä. Voit käyttää leikkeet valintaikkunaa nähdäksesi ja hallinnoidaksesi kaikkia nimettyjä leikkeitäsi.

3.13.1. Aktivoi alivalikko

Löydät tämän alivalikon kuvan valikkopalkista muokkaaleike.

3.13.2. alivalikon kohdat

Leikkaa nimellä

Leikkaa nimellä komento leikkaa valinnan sisällön aktiivisesta tasosta tavalliseen tapaan, mutta leikepöytään tallentamisen sijaan, se tallettaa sen erityiseen leikkeeseen, jonka voit nimetä käyttämällä ponnahdusikkunaa.

Kopioi nimellä

Kopioi nimellä komento kopioi valinnan sisällön aktiiviselta tasolta tavalliseen tapaan, mutta leikepöytään tallentamisen sijaan, se tallettaa sen erityiseen leikkeeseen, jonka voit nimetä käyttämällä ponnahdusikkunaa.

Kopioi näkyvä nimellä

Kopioi näkyvä nimellä komento kopioi valinnan sisällön kaikista näkyvistä tasoista tavalliseen tapaan, mutta leikepöytään tallentamisen sijaan, se tallettaa sen erityiseen leikkeeseen, jonka voit nimetä käyttämällä ponnahdusikkunaa.

Liitä nimellä

Liitä nimellä komento yksinkertaisesti tuo esiin Leikkeet valintaikkunan. Valitsemalla yhden listatuista leikkeistä ja napsauttamalla yhtä näppäimistä alla, voit joko Liitä leike, Liitä leike valintaan, tai Liitä valittu leike uutena kuvana.