2.15. Απλοποιημένη αναφορά σφάλματος και ανάκτηση κατάρρευσης

Χρειαζόμαστε καλές αναφορές σφαλμάτων για να κάνουμε το GIMP καλύτερο για σας. Για αυτό εισάγαμε ένα νέο γνώρισμα παρακολούθησης και αναχαίτισης κρίσιμων σφαλμάτων και καταρρεύσεων καθώς και δημιουργίας κατόπιν μιας χρήσιμης καταχώρισης σφάλματος που μπορείτε να αντιγράψετε/επικολλήσετε για να αναφέρετε ένα σφάλμα.

Στις εκδόσεις ανάπτυξης, ο διάλογος θα ανυψώνεται σε όλα τα είδη σφαλμάτων (ακόμα και στα δευτερεύοντα). Στις σταθερές εκδόσεις, θα ανυψώνεται μόνο κατά τη διάρκεια καταρρεύσεων. Η προεπιλεγμένη επιλογή μπορεί να προσαρμοστεί στο ΕπεξεργασίαΠροτιμήσειςΑποσφαλμάτωση.

Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ακόμα χρειαζόμαστε να μας δώσετε το περιεχόμενο, π.χ. τι κάνατε όταν συνέβη μια κατάρρευση. Μια περιγραφή βήμα προς βήμα πώς να ναπαραχθεί αυτό το σφάλμα θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

Επιπλέον, σε περίπτωση κατάρρευσης, το GIMP θα προσπαθήσει τώρα να αντιγράψει όλες τις εικόνες με μη αποθηκευμένες αλλαγές και έπειτα να προτείνει το ξανάνοιγμά τους την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε την εφαρμογή.

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε 100% επιτυχία, αλλά θα πετύχει κάποιες φορές και αυτό μπορεί να διασώσει την μη αποθηκευμένη εργασία σας!

Συντελεστές: Jehan Pagès…